Com organitzar un aniversari Infantil?

Des de fa diversos anys a Catalunya en Miniatura se celebren festa d’aniversaris. Podràs gaudir d’un circuit d’aventura i de la visita a l’exposició de maquetes. És una forma diferent i original de poder celebrar l’aniversari.

Després de molts anys d’experiència ens veiem capacitats per oferir-te uns petits consells per aconseguir una festa d’aniversari inoblidable:

1) PUNTUALITAT:és molt important tenir clar el nombre de convidats i tancar la llista dels mateixos (tot i que sempre pot existir algun canvi d’última hora, és comprensible i som flexibles al respecte).

2) Arribada al lloc de la celebració: és important quedar amb temps per arribar bé a l’activitat d’aventura contractada.

3) L’activitat: els circuits d’aventura es realitzen autònomament, però és interessant que algun adult la faci per garantir una petita supervisió afegida a la dels monitors d’aventura i així aprofiti per fer fotos i gaudir amb els menuts.

4) Per omplir l’estómac:els adults que no facin circuits poden organitzar el berenar/esmorzar a la nostra zona de pícnic perquè així quan els protagonistes de l’aniversari hagin acabat l’activitat puguin reposar les energies, desconnectar i jugar plegats. Pots portar el teu menjar!

5) I per acabar: Després de l’activitat física i de reposar energies, un passeig relaxant i cultural per l’exposició de maquetes és la millor manera per donar punt final a un dia inoblidable.

Teniu l’opció de celebrar un aniversari infantil prop de la ciutat de Barcelona totalment original i diferent. Combina una activitat que combina diversió i cultura en un marc incomparable. Si vols més informació de tarifes o t’interessa comentar algun detall amb nosaltres no dubtis a contactar-nos.

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para