Descobreix Torrelles de Llobregat

Descobreix Torrelles de Llobregat fent una visita pels diferents punts del poble, passejant pels seus carrers i gaudint de les seves particularitats i la seva bellesa. La visita pot amenitzar-se amb la companyia d’un guia que t’ensenyarà tot allò que necessites descobrir de la nostra vila.

El recorregut començarà al Centre Històric de Torrelles de Llobregat visitant, en primer lloc, Ca la Cinta, una casa de pagès del S. XIX on gaudirem d’un museu dedicat al cinema infantil i d’un apartat dedicat a la història de Torrelles. Seguidament, podrà realitzar-se una petita degustació dels productes més típics de Torrelles.

Al migdia sortirem cap a Can Reinal, una granja de gallines reconeguda pels seus ous ecològics de gran qualitat i on els nens gaudiran del seu entorn. A continuació, podrem anar a gaudir de Catalunya en Miniatura, on podrem menjar i passar l’estona abans de descobrir el secret millor guardat del nostre parc: el taller on, plens d’il·lusió, construïm les maquetes del parc.

Finalitzada la visita, podrem passejar lliurement per l’exposició de maquetes. Un pla genial per tot el dia!

Dades d’interès:

Hora d’inici: 10:30 a l’entrada de Catalunya en Miniatura

Dificultat: mitja

El pla consta d’un recorregut d’aproximadament 4,5 quilòmetres. No adaptat per fer-lo amb nens en cotxet ni anant en cadira de rodes.

Gaudeix d’aquesta activitat el diumenge 19 de juny.

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para