LES MAQUETAS FAN LES MALETAS

Tres de les maquetes de Gaudí  han viatjat a Xile a una exposició realitzada a la ciutat de Valparaíso. Tan felices com nosaltres de conèixer món!

La Maqueta de la Casa Vicens va ser la primera a apuntar-se a aquesta nova experiència; es tracta d’una casa senyorial modernista; com no, havia d’exposar-se perquè la gaudís una multitud de persones.
Gaudeix de dues titulacions d’elevat renom: és Bé Cultural d’Interès Nacionali Patrimoni Mundial UNESCO.

La Miniatura de la Casa Batlló va marxar trista, sabent que trobaria a faltar els visitants que acudeixen a veure-la diàriament a Catalunya en Miniatura, però a l’hora de la veritat, es va trobar entusiasmada per tenir la possibilitat d’enlluernar a altres continents amb els seus colors cridaners i la seva arquitectura pròpia.

La Casa Batlló és Patrimoni Mundialde la UNESCO per el seu valor universal excepcional i Bé Cultural d’Interès Nacionalde Catalunya.

La Finca Güellfou l’última de les nostres maquetes en agafar les seves pertinences per creuar l’oceà.
Estava impacient per conèixer Xile i els seus habitants, i es va acomiadar amb vitalitat dels seus creadors i el seu públic per assistir a l’Exposició de Valparaíso.

Tan sols en uns dies agafaran de nou un vol perquè pugueu tornar a gaudir-les al nostre parc!

Us esperem!!

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para