L’oci en espais naturals

Conservació d’espais naturals
L’oci en espais naturals ha passat de ser una opció a una necessitat.
La crisi climàtica que estem travessant ens obliga a assumir que pràctiques que fins ara dúiem a terme no son assumibles. Ja no només les petites decisions son determinants: es requereixen grans gestos que equilibrin una balança que està vessant en la nostra contra.
Apostar pel consum sostenible pot significar que el planeta no només es mantingui més temps, sinó que la nostra existència en ell sigui millor. Catalunya en Miniatura es posiciona com un referent en l’oci sostenible, oferint als seus client espais oberts, naturals i respectuosos amb el medi ambient sense perdre el seu esperit ni la seva projecció. Treballem dia a dia perquè els nostres parc i jardins llueixin i embadalint aquells qui decideixin honorar-nos amb la seva visita. Bé es cert que això requereix inversió de recursos, tant materials com humans, però ha quedat demostrat que mereix la pena fer l’esforç, esforç el qual es no seria assumible sense els suports dels nostres clients.
Personal especialitzat en el tractament i cura d’espais naturals s’encarrega dia rere dia de garantir que aquests espais no només hi son sinó que duen a terme la seva funció tant estètica com mediambiental.
Ser sostenible depèn de si seguir per una via que a demostrat no tenir futur o apostar pel canvi i per la innovació i fer un pas endavant i conscient en pro del planeta i aquells que l’habitem.
Depèn de nosaltres. Depèn de vosaltres. Depèn de tu.

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para