Molt més que arquitectura catalana

Als articles anteriors ens hem centrat sobretot en els elements arquitectònics i curiositats d’algunes de les nostres millors obres. En aquest post, en canvi, ens centrarem en els diferents elements que componen una societat i una identitat, com ara les seves infraestructures, la seva cultura, les seves tradicions, etc.

  • Catedral de Barcelona: ala maqueta de la catedral de Barcelona, si us hi fixeu, visualitzareu un grup de persones ballant una sardana, un ball regional típic de Catalunya. A més, prement el polsador que trobareu just al costat, podreu escoltar la melodia que acompanya aquest ball. És típic ajuntar-se tots els diumenges davant de la catedral per ballar aquesta magnífica peça artística.
  • Ajuntament de Barcelona:a la miniatura de la plaça de l’Ajuntament de Barcelona estan representats “els castellers”. És una formació d’una torre humana de diversos pisos d’alçada,  que la tradició situa els seus orígens a Tarragona.
  • Infraestructures: hi ha miniatures més de 3 quilòmetres de vies de trens a tota l’exposició de maquetes, dues autopistes, el port de Tarragona, i la Terminal 2 de l’Aeroport de El Prat. D’aquesta manera queden representats els transports aeris, terrestres, i marítims del nostre territori.
  • Comissària de Mossos d’Esquadra i la caserna de bombers: amb aquestes dues maquetes s’ha volgut representar al parc alguns dels diferents col·lectius socials.

En resum, la visita a l’exposició de maquetes et dóna una visió global de la societat catalana, no solament de l’arquitectura sinó del seu llegat social i cultural. A Catalunya en Miniatura pots gaudir d’un dia rodó i obtenir una visió més global del que és Catalunya.

Tren

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para