Obres d’Antoni Gaudí situades fora de Barcelona

Sense sortir de Catalunya, i a tan sols 13 km de Barcelona,  pots descobrir tota l’obra completa de l’arquitecte Antoni Gaudí. A aquest article parlarem de les curiositats dels edificis de l’arquitecte que es troben fora de la ciutat de Barcelona.

           1)  Catedral de Palma de Mallorca: a principis del Segle XX Antoni Gaudí va realitzar una reforma que va durar 10 anys. Aquesta reforma va ser fortament criticada, sobretot perquè va suposar la demolició de diversos elements adossats i de l’estil mudèjar de la construcció.

          2) Cripta de la Colònia Güell: Antoni Gaudí va projectar una església per a la Colònia Güell. Però només es va construir la cripta, ja que després de la mort del Comte Güell el projecte es va abandonar.

          3) La Casa Botines: està situada a León i la seva construcció va estar envoltada d’intrigues i mals auguris que Gaudí va resoldre sol·licitant per escrit tots els informes tècnics de la construcció signats i validats per així, una vegada finalitzada l’obra, poder-los exposar en un lloc visible al vestíbul de l’edifici.

           4)  Edifici ‘‘El Capricho’’: es va construir a la mateixa vegada que la Casa Vicens de Barcelona. Es pot comprovar que ambdues edificacions pertanyen al mateix arquitecte, tot i tenir estils molt diferents. L’edifici de ElCaprichoes caracteritza sobretot pels seus detalls orientals. Aquesta edificació es denomina El Caprichopel seu aspecte exuberant i original.

Podrà gaudir de tots aquests edificis d’Antoni Gaudí, i també d’altres, a la nostra exposició de maquetes. Podràs percebre els diferents estils arquitectònics de l’arquitecte i veure com han anat evolucionant durant el transcurs de la seva dilatada carrera: d’aquestz manera obtindràs una visió més global de la seva obra, sense limitar-te a conèixer només les seves obres situades a Barcelona.

Edificio el Capricho

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para