PARC D’AVENTURA DE TIROLINAS, PONTS PENJANTS…

Des de la inauguració dels circuits verticals l’any 2008 fins al dia d’avui han passat aproximadament gairebé un total de 500.000 persones, ja sigui en parelles, en família, tota la colla d’amics, els companys de classe, els de la feina, etc. Tots ells han viscut una NOVA EXPERIÈNCIA.

Comptem amb 3 nivells diferents de dificultat, el que ens permet fer accessible pràcticament a gairebé tothom, a condició que hagin complert els 4 anyets.

Cal destacar que aquestes activitats estan integrades en un bosc natural, respectant el medi i conservant i cuidant els arbres, el que converteix la nostra aventura vertical en una experiència única (i només a 13km de Barcelona).

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para