Un dia en família prop de Barcelona

Ara que arriba el bon temps, gaudeix d’un dia diferent en família al nostre parc; descobreix Catalunya gràcies al circuit de maquetes a escala més gran del món i combina la jornada gaudint de la nostra zona d’aventura.

Catalunya en Miniatura és sinònim de diversió i aprenentatge: el nostre circuit de maquetes és una ocasió perfecta per dedicar un dia familiar i conèixer els monuments i paisatges més destacats de Catalunya. Acompanyat dels que més estimes podràs gaudir també d’un Tren Panoràmic que et transportarà per tot el parc.

Moltes de les nostres maquetes tenen automatismes que gràcies als visitants s’activen i fan diferents moviments, com ara la Sínia de la muntanya del Tibidabo.

Un dia en família a Catalunya en Miniatura és garantia d’èxit assegurat, i es pot constatar pel flux de famílies que ens visiten dia rere dia.

En un passeig agradable que dura aproximadament una hora i mitja. És un pla en família ideal!

Però el parc també ofereix una activitat on descarregar l’adrenalina: els parcs d’aventura més complets de Catalunya, amb circuits per a totes les edats a partir dels 4 anys. Gaudiràs de tirolines, ponts penjants, rocòdrom, etc.

Perquè l’experiència sigui rodona el parc ofereix també una zona de pícnic on poder menjar, jugar, etc. A més a més, a la visita s’hi pot afegir un viatge en tren panoràmic que enamorarà tant a petits com a grans.

Consells per anar a Catalunya en Miniatura acompanyat/da de nens:

Sempre recomanem portar:

Protecció solar: sobretot els dies assolellats.

Calçat còmode: sobretot si tens pensat realitzar algun dels nostres circuits d’aventura, on és necessari que el peu estigui ben subjecte.

Menjar i beguda: si tens pensat passar tot el dia amb nosaltres, considerem oportú recordar-los que sempre teniu l’opció de portar menjar i beguda de fora del recinte que podreu gaudir especialment a la nostra zona de pícnic.

 

_DSC1094 copia

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para