Un nou habitant a Catalunya en Miniatura!

En breus, tindrem un nou habitant al parc: es tracta del Cargol Lleidatà. Mentrestant que el cargol acaba de fer el seu camí per arribar al parc us explicarem el procés de la realització, d’on va sorgir la idea, el perquè de la seva visita, etc.

La idea:

Des de fa uns anys Catalunya en Miniatura està endinsada en un procés d’anar creant elements més diversos amb l’objectiu que el client tingui una experiència més completa de la visita: d’aquí va sorgir la idea de portar un cargol gegant al recinte amb qui el client pot gaudir de primera mà.

El perquè:

El cargol forma part de la cultura catalana, sobretot a les províncies de Lleida i Girona. Un dels menjars més coneguts del nostre territori són ‘‘els cargols a la llauna”: aquest plat tradicional va fer assabentar-nos que el cargol era l’habitant ideal pel nostre parc. Per què lleidatà? Doncs perquè el podreu trobar a la província de Lleida, davant de la Vall de Boí.

Primer pas: prototip en fang.

El primer que es fa és estudiar  l’animal: se li fan fotos, s’analitzen textures, es dibuixen esborranys, etc. D’aquests estudis previs sortirà el nostre nou resident.

Aviat podrem veure més passos de la realització: d’aquí a poc temps ocuparà el lloc que li correspon a Catalunya en Miniatura!

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para