Ja ha creuat tot Lleida!

A l’article anterior vam avançar una de les novetats que tindrem aquest any, però volem que seguiu tot el procés de realització del Cargol Lleidatà.

Segon pas: Modelar

Una vegada que ja tenim el prototip de fang el següent pas consisteix a anar modelant les planxes de Porex, un material rugós. Aquestes es modelen alhora amb paper de vidre per poder aconseguir la forma que ens interessa. Aquest procés és un dels més importants i llargs; és crucial per assolir la figura desitjada.

Tercer pas: Enfortiment de les antenes

Aquest pas està pensat perquè els nostres clients puguin pujar-se’n i fer-se fotos, podent així gaudir del nostre animat cargol. Un cop identificades les antenes com la part més feble del cargol, es reforcen amb dues barres de ferro per subjectar-les i després es cobreixen amb Porex.

En el següent postja us explicarem com seguim treballant en el nostre cargol!!!

Ja queda molt poc!!

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para