Festa Benvinguda a l’Estiu de Doraemon en Catalunya en Miniatura

Hola estiu!

El diumenge 12 de juny tindrà lloc al parc de Catalunya en Miniatura la superactivitat més esperada d’aquest estiu: la Gran Gimcana d’en Doraemon, un esdeveniment gratuït per a tots els nens que presentin el carnet Super3 o el carnet del Fan Cub Doraemon a l’entrada. Serà un dia ple de jocs, regals i música pels més petits (i pels no tan petits).

A la Gran Gimcana d’en Doraemon tothom podrà participar-hi simplement descarregant-se l’appgratuïta Playkhana al seu mòbil o tablet. La gimcana consistirà a realitzar un recorregut pel parc on hi haurà diferents proves que et donaran punts que et permetran aconseguir un dels grans premis finals, que estaran exposats durant tot el dia en l’entrada del parc.

Amb aquesta gimcana pares i fills treballaran conjuntament per superar totes les proves: preguntes culturals sobre els edificis més emblemàtics de Catalunya, trivial d’en Doraemon, taller sensorial o el fet de compartir imatges del dia a les xarxes socials després de passar pel pintacaras, el photocall i el taller de samarretes són només algunes de les fantasies que trobaràs aquest dia tan especial.

Hi haurà un photocall ininterromput amb els 6 personatges de la sèrie a l’amfiteatre amb els qui podràs fer-te fantàstiques fotografies i un taller on tots els nens puguin fer-se una samarreta amb la cara d’en Doraemon, en Nobita o la Dorami.

I per si tot això no fos suficient, en Pau del Club Super3 també estarà al parc per explicar-nos el conte de “El poble que estalviava aigua” a les 13h del mateix diumenge.

Per qui no disposi del carnet Super3 (adults i no socis del Club Super3), i vulgui donar la benvinguda a l’estiu i a en Doraemon i la seva colla, pot comprar la seva entrada CLICANT AQUÍ: COMPRA LA TEVA ENTRADA

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para