La gimnasta Natalia García Timofeeva apadrinará el vaixell “Juan J. Sister“ a Catalunya en Miniatura

Barcelona, 6 de setembre de 2016. Les instal·lacions del parc temàtic Catalunya en Miniatura, a Barcelona, acolliran el diumenge 11 de setembre la cerimònia de l’apadrinament de la nova maqueta deTrasmediterranea, dedicada al vaixellJuan J. Sister, un dels vaixells més emblemàtics de la companyia. L’apadrinament  es realitzarà durant l’avarada  simbòlica del vaxeill, i la gimnasta de la Selecció Nacional de Gimnàstica Rítmica Natalia García Timofeeva actuarà com a padrina de la maqueta del Juan J. Sister, construïda al mateix parc temàtic.

A l’acte intervindran el Conseller Delegat de Catalunya en Miniatura, Fernando de Ercilla, i el Director Comercial de Trasmediterrànea, Miguel Pardo.

Les característiques tècniques de la maqueta són les següents: 5,015 m d’allargada i 0,8707 m d’amplada. Aquesta nova maqueta ha estat dissenyada per navegar a les aigües del nostre Mar Mediterrani. Els treballs de construcció han durat aproximadament 97 dies (unes 2.500 hores), i han comptat amb un equip de 3 maquetistes i la col·laboració d’un enginyer naval. Un vídeo recull totes les fases de producció (des de la col·locació de la primera peça fins a la seva finalització).

No és la primera vegada que un vaxeill de Trasmediterranea navega al Mar Mediterrani de Catalunya en Miniatura: amb anterioritat ho ha fet la maqueta del Manuel Soto.

El Juan J. Sister, en el qual s’inspira la maqueta, és un vaixell emblemàtic de la flota actual de Trasmediterrànea. Té un paper protagonista a la zona del Mediterrani a l’hora de comunicar la Península Ibérica amb Balears.

Aquesta embarcació pretén homenatjar la memòria d’alguns dels membres de la companyia Trasmediterrànea: el primer J.J. Sister (nascut el 1917, pertanyent a l’etapa fundacional) i el segon J.J. Sister (nascut el 1975).

Sobre la padrina: Natalia García Timofeeva, gimnasta de la Selecció Nacional de Gimnàstica Rítmica des de 2008. S’ha convertit en la representant de l’equip nacional arreu del món, posició que defensa des de l’any 2016. Alguns dels seus títols més destacats: ha estat campiona d’Espanya en multitud d’ocasions i ha estat guardonada amb un gran nombre de reconeixements a escala internacional. També ha arribat a ser finalista a diversos campionats europeus i mundials. Actualment, s’està preparant per futures competicions, com ara les Olimpíades de Tòquio de 2020.

 

Sobre Catalunya en Miniatura: és un parc temàtic situat a 13km de Barcelona i que va ser inaugurat al 1983. Al març de 2012, Dianovava comprar el 51% de les accions de l’empresa familiar, convertint-se així en el soci majoritari, apostant pel parc com a nova font d’ingressos, els quals aniran dirigits a finançar els seus futurs projectes.

Al parc s’exposen a escala els monuments més representatius de Catalunya, així com diferents infraestructures, elements culturals, etc. És l’únic parc de maquetes que existeix a Espanya, i és un dels 17 que hi ha a tota Europa, explicant actualment un total de 154 maquetes amb una extensió total de 60.000 m2. Així mateix, a les seves instal·lacions s’ha construït un parc d’aventura vertical entre els arbres, que consta de quatre circuits de diferents nivells de dificultat i una tirolina de 150 m d’allargada; es tracta d’un complex situat en plena naturalesa, ideal per a tot mena de públic.

Sobre Trasmediterranea: des de Barcelona connecta amb Eivissa, Maó, Palma de Mallorca, i amb Formentera (via Eivissa). Entre les seves novetats que es poden trobar a la zona del Mediterrani, s’ha començat a construir una nova línia interinsular que connecta amb  el servei d’alta velocitatde Ciutadella i Alcúdia. La companyia Trasmediterránea va néixer el 25 de novembre de 1916 fruit de la inversió d’un grup d’entesos del món nàutic catalans i valencians, que van unir els seus mitjans i els seus esforços. Transmediterrània va començar les seves passes l’1 de gener de 1917, sent Barcelona la seva seu fundacional. En l’actualitat, és la principal empresa naviliera en relació amb les interconnexions de la Península, Balears, Canàries i nord d’Àfrica.

El Bosc Animat no s’atura!

Vine a viure el Bosc Animat a Catalunya en Miniatura, circuit infantil i circuit adult, diversió amb familia! Podeu disfrutar de ponts, escalada, tirolines rodejats

LA MARATÓ DE TV3

Catalunya en Miniatura colabora con la Marató de Tv3, ya puedes comprar aquí en taquilla tu CD!  

Más vale prevenir Episodio 5: Ciberacoso

Más vale prevenir Seis historias ficcionadas para generar conversación entorno a la adicción y los comportamientos de riesgo, que pretende ayudarte a adquirir herramientas para